DESPRE NOI

Bine ai venit la Cleaning4U, firma de curatenie din Cluj!

Cleaning4U este o firmă de curățenie profesională care oferă servicii personalizate, dând dovadă de eficacitate si promptitudine, fiind potrivite pentru întreținerea și igienizarea birourilor, ale spatiilor comerciale și industriale.
Profesioniștii Cleaning4U lucrează individual cu fiecare client pentru a realiza o curățenie minuțioasă, adecvată fiecarui tip de companie.

20

orase


423

servicii prestate


120

clienti fericiti


1

an de experienta


Garanția calității Cleaning4U: personal calificat ce desfășoară proceduri eficiente.

Personalul calificat din firma de curatenie Cleaning4U este atent verificat înaintea angajarii, acesta urmând să desfășoare proceduri minuțioase, dând dovadă de interes în ceea ce priveste igienizarea companiei dumneavoastră, unde calitatea mereu va prima.

Managerii de contract Cleaning4U vor fi implicați în mod activ în serviciile de curățenie profesională, deoarece supravegherea asigură in final servicii de calitate.

Contractul dumneavoastră va fi gestionat de către persoane calificate, atent instruite, care înțeleg ce înseamnă perfecțiunea.

În cazul contractelor de curătenie pe termen lung, managerii de contract Cleaning4U vizitează spațiile clientilor noștri, revăd calitatea procedurilor efectuate și realizează un raport detaliat, fiind menit să ne ajute la îmbunătățirea serviciilor.

Totodată, ca orice firmă care respectă și se respectă, avem nevoie de feedback-ul dumneavoastră (pentru a evalua eficiența activitătii Cleaning4U) și să gasim noi modalități de a îmbunătăți calitatea serviciilor. Serviciile Cleaning4u reflectă seriozitatea, atenția și grija noastră pentru un mediu curat și armonios.

Echipa Cleaning4U

Cristina Farcas

Administrator

0751 477 487


Chereji Ioan Mircea

Executiv Manager

0744 661 071


Bucnari Veronica

Front Office Manager

0734 160 034


Moldovan Vasile

Sales Manager

0371 381 494